• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Te weinig fotos voor Weekend sentiment

Geschreven door Lennart de Graaf.

oudefotos Het lijkt nog ver weg, maar toch is het volgende maand al weer zover ... het weekend sentiment. Reden genoeg voor de organisatie om druk aan de slag te gaan om de laatste zaken op de rit te krijgen voor het evenement. Dat gaat redelijk voorspoedig voor de meeste onderdelen. Toch lijkt één onderdeel in het water te vallen: het vertonen van oude foto's van en over de Biest op het grote scherm. De reden: er zijn te weinig foto's beschikbaar. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. In heel biest-houtakker moeten namelijk in menig (wellicht stoffig) fotoalbum flink wat mooie, hilarische, romantische, nostalgische, carnavaleske, sportieve, sexy of stoere foto's te vinden zijn!

 

Welke foto's zoeken we precies?

Eigenlijk maakt dat niets uit, zolang het maar foto's zijn die minimaal 10 jaar oud zijn en op de biest gemaakt zijn of (oud)biestenaren in beeld brengen. Uw oude trouwfoto, de foto van ome Sjaak die op het verjaardagsfeest door de stoel heen gezakt is, een foto van 'de Sus' met z'n schapen, de foto's van de heilige communie van 1977, de foto van het schoolreisje naar Keulen .... alles mag!

 

Hoe en waar kunt u de foto's aanleveren?

Dat mag zowel 'op papier' als digitaal. U kunt de foto's afgeven bij Lennart de Graaf (akkerstraat 12a), Net en Theo de Graaf (Biestsestraat 22) of Bart van Kollenburg (Biestsestraat 120).  In het geval dat de echte foto's afgeeft, vermeld dan altijd duidelijk op de envelop of op de foto zelf uw naam en adres. We zorgen dat de foto's dan, na digitalisering, weer bij u terugkomen.

 

Naast het feit dat u er de organisatie van het Weekend Sentiment mee helpt, is het verzoek natuurlijk een uitgelezen kans om nog eens zelf te genieten van uw eigen fotocollectie. Een collage van de foto's zal tijdens de vrijdagavond op het weekend sentiment te zien zijn op het grote scherm. U bent daarom natuurlijk van harte welkom op 10 en 11 september.

 

We hebben 127 gasten en geen leden online