Skip to main content
Tweede editie Weekend Sentiment wederom succes

Tweede editie Weekend Sentiment wederom succes


tafelvoetbal2010

Afgelopen vrijdag en zaterdag bruiste het van de activiteiten op het parkeerterrein achter de kerk. De werkgroep Welgement Sentiment had weer een mooi programma verzorgd.

Op vrijdag werd gestart met een tafelvoetbaltoernooi voor de jeugd. Hieraan deden ontzettend veel kinderen mee. In totaal streden 15 teams van twee spelers om de felbegeerde WKS wisselbeker. Na een spannende finale waren het Lars Priems en Giel Roozen die de beker komend jaar op de schouw mogen zetten.
Tussen de wedstrijden door kon iedereen gratis aanschuiven in de rij om wentelteefjes te eten. Dat heeft de organisatie geweten! In totaal werden ongeveer 400 wentelteefjes opgediend.
Naast de nostalgische spellen als de marmottenrace, touwtjetrekken en worsthakken, trok vooral de “servieskast” de aandacht. Hier kon men met echte porceleinen kopjes het in de servieskast uitgestalde servies kapot gooien. Ook de retro-computergames trokken volop aandacht.
Na het toernooi werd het plein ingericht met banken en tafels voor een mooie compilatie van Biestse foto’s welke vertoond werden op een mega-scherm van 4 x 6 meter. Vele foto’s (om en nabij 450 stuks)  van gebeurtenissen, personen en de omgeving passeerden de revue.

Op zaterdag barstte de strijd los tijdens het tafelvoetbaltoernooi voor de oudere jeugd. Hieraan namen maar liefst 30 koppels deel. Uiteindelijk waren het Jan en Peter van de Biggelaar die de spannende finale uit de poule van 3 wisten te winnen. Naast eeuwige roem en de WKS wisselbeker wonnen zij een demonstratiewedstrijd tegen Yuri en Tessa Otten. Zij spelen in de top 5 van Nederland.
Na deze wedstrijden was het tijd voor de “Ouwerwetse Plaotenavond”. De Technics platenspelers brachten weer vele klassiekers ten gehore. Hits van Depeche Mode en klassiekers van Corry Konings, alles kwam voorbij.

De Biest kan weer terugkijken op een gezellig weekendje!

Zie ook de website van het Brabants Dagblad voor een artikel

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?