Skip to main content
Kerstboomverbranding Jong Nederland

Kerstboomverbranding Jong Nederland


Op zaterdag, 8 januari 2011 om 19.30 uur vindt de jaarlijkse kerstboomverbranding van Jong Nederland Biest-Houtakker plaats. Maar eerst moeten daarvoor de kerstbomen worden opgehaald. Dit gebeurt op diezelfde zaterdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De Seniorengroep gaat dit verzorgen.

Voor het ophalen van je kerstboom wordt een kleine vergoeding gevraagd. Uiteraard is dit een vrijwillige bijdrage. Daarvoor ontvang je wel een lot voor de loterij. En dat is de moeite waard, want die loterij wordt jaarlijks mooier. Winston Gerstanowitz kan geen mooiere prijzen rondbrengen met zijn miljoenenjachtje. Het is daarom een goed idee om extra loten te kopen (1 voor € 0,50 of 3 voor € 1,00, maar meer mag ook best). De opbrengst van de kerstboomverbranding zal gebruikt worden voor de aanschaf van (spel)materiaal.

De verbranding vindt in principe plaats achter de tennisvelden aan de Gemeintsedijk, maar als de weersomstandigheden en de gemeente het toelaten zal een en ander weer net als vorig jaar plaatsvinden op de open plek in de nieuwe wijk. Jong Nederland zal daar klaarstaan met heerlijk glühwein en warme chocolademelk en voor die stoere kerels, die geen last hebben van de kou, een pilske of een glas fris. Als het even meezit zijn er ook lekkere verse oliebollen gebakken. Dus laat die goede voornemens maar weer varen!

De trekking van de loterij wordt dan daar ook gehouden en de prijzen worden verloot onder de aanwezigen.

Dus: Zorrug dat je erbij bent, Bij de verloting Bij de verloooting. Zorrug dat je er bij bent, bij de verloting van De Jeugd!!!

Tot 8 januari en Jong Nederland Biest-Houtakker wenst iedereen alvast een heel gelukkig Nieuwjaar.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?