Skip to main content
Biest Zonder Grenzen 18 en 19 juni 2011

Biest Zonder Grenzen 18 en 19 juni 2011


Beste Biestenaren,

Ook dit jaar heeft de organisatie van Biest Zonder Grenzen en Sterkste Man de handen weer uit de mouwen gestoken. Net zoals in 2010 gaan we dit jaar een gezellig en sportief weekend organiseren.

 

Sterkste Team van Biest-Houtakker

 

Dit jaar zal ook “Het sterkste team van Biest-Houtakker” weer plaats vinden. Er zal gestreden worden in twee klassen, de lichtere C-Klasse en de zware B-Klasse. In beide klassen doen ongeveer 10 teams mee die uit heel Nederland komen. De scheidsrechter op deze dag is dit jaar oud Wereldkampioen Ted van der Parre.

 

Biest Zonder Grenzen

 

Zaterdag 18 juni

Op zaterdag wordt de feestavond verzorgd worden door de coverband Drivin uit Middelbeers. Onder begeleiding van Drivin zal er een avondprogramma worden uitgevoerd waarbij punten zijn te verdienen voor Biest Zonder Grenzen. Het avondprogramma start om 20:30 uur . Vooraf, in de pauze en na het optreden van Drivin zal Oki-Doki de avond verder opvullen.

 

Zondag 19 juni

Op zondag strijden diverse Biestse teams tegen elkaar om de felbegeerde ”Biest Zonder Grenzen” bokaal. Voor de jongere inwoners van de Biest is er uiteraard ook genoeg te doen. Oki-Doki zorgt deze dag weer voor de muziek. Het dagprogramma start om 10:30 uur.

 

Net als andere jaren kunnen de teams bestaan uit verenigingen, families, vriendengroepen, bedrijventeams of buurtschappen. Je kunt je team opgeven tot vrijdag 10 juni door te mailen naar kpjbiesthoutakker@hotmail.com of te bellen naar Tiny Vromans tel. 013-5052403.

De teams moeten bestaan uit minimaal 9 personen, waarvan minimaal 2 dames en 1 coach. Dus noteer deze datums alvast in je agenda! en scharrel zoveel mogelijk mensen bij elkaar om een leuk team te vormen, dan gaan we er met zijn allen een gezellige dag van maken.

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Biest Zonder Grenzen

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?