Skip to main content
Begin de dag met een dansje
Geschreven door: on line verslaggevers en wandelaars uit Nijmegen

Begin de dag met een dansje


vierdaagse2

Wilma, Marion, Koen, Kees, Jack, Jeanne en Ton bij de rotonde in Beuningen,
Corry, Joost en Carla waren toen al voorbij gewandeld.
(foto: Rees van Oort)

De tweede dag werd de Nijmeegse Vierdaagse vol goede moed begonnen, bij de 1209 afvallers gelukkig niemand uit Biest-Houtakker. Een vrolijke start met opnieuw veel studenten die ons succes wensten. Toch een aparte ervaring als je om 4:00 uur start en 3 minuten later je eerste Bavaria aangeboden krijgt… Gelukkig hadden ze een dorp verderop wel koffie. Niet helemaal drooggehouden vandaag, maar de vele televisieploegen langs de lijn moeten ons toch niet sjaggie vastgelegd kunnen hebben (zijn we al in beeld geweest?)

Jeanne begon de dag wel bijzonder goed, met een dansje bij Giel Beelen van Radio 3! Verder natuurlijk geweldig dat er Biestse supporters langs de kant van de weg stonden. Super!

Ondanks flink wat blaren (zie de voeten van Marion), wordt er morgen door alle 10 weer gestart met maar liefst 11 hellingen voor de boeg en naar verwachting veel regen. Maar de goede zorg van de EHBO posten en het medeleven uit Biest-Houtakker geeft veel vertrouwen in de dag van morgen. De helft zit er op, vanaf morgen is iedere stap die we zetten aftellen en we zien het maar zo… elke dag weer maken we deel uit van de grootste polonaise van Nederland.

Tot morgen!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?