Skip to main content
Heb jij verstand van inrichten en decoreren?
Geschreven door: Belangen Orgaan Biest-Houtakker

Heb jij verstand van inrichten en decoreren?


Op woensdag 21 december kwamen een aantal inwoners van Biest-Houtakker bij elkaar om de definitieve indeling van de toekomstige ontmoetingsruimte bij de basisschool te bepalen. Nuttige inbreng van de aanwezigen, die op persoonlijke titel of namens een vereniging of stichting spraken. Bijvoorbeeld Kookgilde Qlivini en de vrijwilligers van Het Kookpunt; voor hen is het zeer belangrijk hoe de keuken ingedeeld gaat worden en dat de grote pannen op het fornuis passen. Of Wel Gement Facilitair, die kritisch meedacht over de positie van de bar, waar niet alleen de drankjes besteld worden maar ook het laatste nieuws loskomt. En de biljartvereniging die graag in een café-achtige omgeving een balletje komt tikken.

De indeling is zo ver klaar, dat de architect het kan vertalen naar een mooi ontwerp. Maar nu komt het volgende; hoe gaat de ruimte er qua sfeer uitzien? Alle aanwezigen waren het er over eens; het moet een warme sfeervolle ruimte worden, waar het voelt als een huiskamer.

Diverse voorbeelden kwamen tevoorschijn, dankzij input van inwoners. Maar we hebben meer nodig; op korte termijn dient er een werkgroep samengesteld te worden die zich gaat buigen over de inrichting van deze ruimte. Daarom bij deze een oproep aan allen die graag met inrichting en decoratie bezig zijn, om plaats te nemen in deze werkgroep. Misschien ben je er via opleiding of werk wel inhoudelijk mee bezig en wil je je dorpsgenoten eens laten zien wat je in huis hebt op dit gebied? Er zitten een paar leuke werkbezoeken aan vast, om inspiratie op te doen.

Aanmelden of vragen stellen kun je bij BelangenOrgaanBiest-Houtakker.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?