Skip to main content
Middagvullend voetbalspel
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

Middagvullend voetbalspel


svsos1Het werd een afwisseling tussen vreugde en teleurstelling, deze Tweede Pinksterdag aan sportpark de Stevort in Biest-Houtakker. 

Doelpunten vlogen aan beide kanten om de oren, waardoor het tot de allerlaatste minuut spannend bleef. Het eindsignaal bij een stand van 6-8 vond overigens pas plaats rond 17:30 uur. De scheidsrechter staakte tot twee keer toe het spel, één van de supporters van de tegenpartij meende zich op het veld met het spel te moeten bemoeien. Bovendien moest de scheidsrechter tot verlenging besluiten vanwege de onbesliste uitslag. 

Er waren vele toeschouwers komen kijken, waarvan er één in het bijzonder vermeld mag worden. Leo van Oirschot, supporter van het eerste uur,  kreeg een ereplek langs de lijn. Zijn gezondheid laat het helaas niet toe om in de buitenlucht van het spel te genieten, maar vanuit de warme auto konden hij en zijn vrouw Riet alles goed volgen.
 
De bloemen, die het bestuur van SVSOS klaar had staan voor de winnaar, gingen met Tongerle mee naar Eindhoven voor een welverdiend promotiefeest. De dj’s van Okidoki kregen het gelukkig nog snel voor elkaar om het voetbalseizoen gezellig af te sluiten. 
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?