Skip to main content
It giet aon!!!
Geschreven door: BelangenOrgaan Biest-Houtakker

It giet aon!!!


facebook-vind-ik-leukHet waren dan wel geen rayonhoofden, maar fractievoorzitters van de politieke partijen, die maandagavond bij elkaar kwamen in een overleg onder voorzitterschap van burgemeester Ryan Palmen (dit overleg noemt men presidium).

In deze bijeenkomst is het volgende duidelijk geworden:

Ondanks dat het iDOP Biest-Houtakker pas op 21 juni 2012 op de agenda van de raadsvergadering staat, kunnen we vol gas vooruit. De bestemmingsplanprocedure wordt gestart en onze werkgroepen kunnen vooruit met de voorbereidingen. We kunnen dus door zonder vertraging!

Wat vindt u hiervan? Vertel het ons, via ons mailadres: belangenorgaanbiesthoutakker@hotmail.nl of via het Facebook-account Biest in Beweging. Wij lezen het graag! Ook vernemen we graag van u wat onze toekomstige ontmoetingsruimte voor u kan gaan betekenen, ofwel; wanneer voelt u zich thuis en voor welke activiteit?

Op zeer korte termijn gaat een gevarieerde groep mensen aan de slag met de inrichting van ons nieuwe dorpshuis. Mirjam van Dijk, Mart Pijnenburg, Teun van Dijck, Kai van de Wouw, Patricia Peter, Suzanne Wijten, Monique Kok, Rina van den Heuvel en Ans Soetens gaan bij diverse ontmoetingsruimtes op werkbezoek. Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, of het nu gaat om een bezoeker van het Kookpunt, of om een jongere die het als verzamelplek ziet voordat hij of zij gaat stappen in Tilburg. Of om mensen die de Elfstedentocht op groot scherm willen kijken, het zou zomaar kunnen. Want….it giet aon!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?