Skip to main content
Voorjaarsbijeenkomst Biestse Vrouwen Actief
Geschreven door: Biestse Vrouwen Actief

Voorjaarsbijeenkomst Biestse Vrouwen Actief


bva2013

Woensdag 17 april hield Biestse Vrouwen Actief (BVA) haar voorjaarsbijeenkomst. De bijeenkomst, die bij De Gulle Brabander werd gehouden, had na de mededelingen door voorzitter Nel Geboers twee thema’s.
Vóór de pauze gaf Anne-Marie Holthausen namens de Coöperatie Biest-Houtakker een update van de centrumplannen. De ontmoetingsruimte, die samen met de Samenwijsaccommodatie in december geopend wordt zal vooral een gastvrije plek worden waar jong en oud zich welkom voelen.

Na het eerste drankje werd een presentatie gestart over het vastleggen van levensverhalen op film, toevallig ook door Anne-Marie, die hier al enkele jaren haar werk van maakt. Anne-Marie ziet verhalen uit het leven als erfgoed dat bewaard moet blijven.

Een interessant programma, met daarnaast de ruimte om gezellig bij te buurten onder elkaar.

Terwijl bestuurslid Marianne van der Aa een ritje naar Moergestel maakte om Lieske van de Sande naar haar nieuwe thuis te brengen (Lieske en Jan zijn onlangs verhuisd naar het verzorgingstehuis Stanislaus in Moergestel), borrelen de andere bestuursleden Nel Geboers, Ant Vromans, Marie-José Pijnenburg en Marion Kroot gezellig na en kijken ze tevreden terug op deze voorjaarsbijeenkomst.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?