Skip to main content
Volop producten van Stichting Wel Gement

Volop producten van Stichting Wel Gement


Stichting Wel Gement, werkgroep Regent heeft in de loop der jaren verschillende artikelen in haar pakket opgenomen en te koop kunnen aanbieden, zoals Ut Biests Regentje, bijbehorende glaasje en een cadeauverpakking in mandje.

De carnavalsvlag werd ontworpen en gerealiseerd. Verkoop geschiedt via C.V. de Pinnekleuvers.

De Biestse vlag, die bij alle speciale gelegenheden in top kan. Communicanten denk er aan om ook op deze speciale dag de Biestse vlag uit te hangen en datzelfde geldt natuurlijk voor ouders, ooms en tantes en opa’s en oma’s van de vormelingen. Heb je er geen, ze zijn nog volop verkrijgbaar bij Theo de Graaf tegen betaling van € 12,50. Onze kerk bestaat in 2013 100 jaar, dan mag de vlag in top. Maar zoals de berichten zijn, sluit ook onze kerk in 2013. Een reden om met zijn allen de Biestse vlag halfstok te hangen. Eigenlijk moet heel de Biest zo’n vlag in huis hebben en buiten hangen bij alle blije gebeurtenissen, zoals ’n geboorte, ’n trouwpartij, ‘n zilveren en ’n gouden bruiloft. En bij ons zou hij halfstok mogen als er iemand overleden is. Wat een impact kan het hebben, zeker als het om jonge mensen gaat, denk maar eens aan Martien Wilborts, die plotseling uit ons midden was. Overigens past ook bij activiteiten van verenigingen en buurtschappen beter de vlag van Biest-Houtakker, dan de Nederlandse vlag.

Een feest van het Gilde b.v. het Koningsschieten. Als ieder lid van ons Gilde dan de Biestse vlag uit zou hangen, geeft dat een extra feestelijk tintje. En natuurlijk gaat de vlag binnenkort ook mee naar Duitsland, waar de Bio Bots in Mannheim meedoen aan de Euro League Finale. Wij hebben twee dozen vol, want door de grote afname kan de prijs zo laag zijn. En… welk ander dorp in Nederland zou niet trots zijn op een eigen, officiële vlag ?

Maar sinds kort is er ook nog de Biestse klomp te koop. Heb je toch een paar nieuwe klompen nodig, waarom dan geen Biestse klomp. De prijs is hetzelfde en de klomp is gemaakt door een echte ambachtelijke klompenmaker. Wij van Wel Gement hebben al wat maten ingeslagen. Dus als je een paar klompen nodig hebt… U vraagt en wij draaien.

Sinds vorig jaar hebben we ook nog de Biestse lindebloesemhoning in de aanbieding. Overigens is dit een product dat niet permanent verkrijgbaar is, want op is op. Informatie hierover is verkrijgbaar bij Mart van Vught.

 

Zo ziet u maar: een echt Biests cadeautje is geen probleem.

Groeten van Stichting Wel Gement, werkgroep Regent.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?