• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Sinterklaas op de Biest

Geschreven door Sinterklaas comité Biest-Houtakker.

Sinterklaas2019

Lieve vriendjes en vriendinnetjes van Sinterklaas,

De afgelopen maanden hebben jullie allemaal gemerkt dat er een hoop veranderd is door de komst van het coronavirus. Corona klinkt erg gezellig maar dat is het helaas niet. Gelukkig heb ik samen met de gemeente Hilvarenbeek, Sinterklaascomité Biest-Houtakker en mijn Pieten een leuk plan bedacht om toch naar Biest-Houtakker te kunnen komen. 
Door het coronavirus kan ik helaas niet met de boot naar Biest-Houtakker komen en kan ik ook geen feestje geven bij Ome Toon. Wat we wel gaan doen kan ik nog niet verklappen, maar ik kan wel vertellen dat we er een leuk (en veilig) feestje van gaan maken. Hiervoor krijgen alle kinderen uit Biest-Houtakker of die hier naar de opvang of naar school gaan in week 44 een uitnodiging. Ik hoop jullie allemaal daar te zien!
Helaas heeft het Sinterklaascomité moeten besluiten om geen loterij te houden, waardoor er geen huis-aan-huis verkoop van lootjes zal zijn. Ook zij willen geen risico nemen met jullie en hun eigen gezondheid. Ik hoop dat veel inwoners van Biest-Houtakker ondanks de rare tijd waarin we nu leven, het Sinterklaascomité toch willen steunen met een financiële bijdrage, zodat jullie ook de komende jaren nog van dit feest kunnen genieten. Giften kunnen gedaan worden met de QR-code die onderaan deze brief staat.
Tot snel allemaal!
Pepernoten groeten,
Sinterklaas

We hebben 117 gasten en geen leden online