Skip to main content
*new* Bridgeclub in Ome Toon
Geschreven door: Toine van Balkom

*new* Bridgeclub in Ome Toon


bridgeopdebiest

Bridgeclub De Hilver uit Hilvarenbeek is sinds maandag 10 september neergestreken in Café Ome Toon. Vanaf de eerste avond waren de 32 leden wild enthousiast over de geweldige ruimte, de prettige ontvangst door de vrijwilligers en de gemoedelijke sfeer die er in Ome Toon hangt.
Deze bridgeclub, die dit jaar 10 jaar bestaat, wil vooral een gezellige club zijn waar spelers met plezier kunnen spelen. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse bridgebond (NBB) en spelen ieder seizoen van september tot en met april. Deze club is ook de organisator van het jaarlijkse “Hilvarenbridge”, dat in 2018 zijn 15 editie kende, waar bijna 400 spelers uit het gehele land aan meedoen en war in 10 horecalocaties in Hilvarenbeek gespeeld wordt.
Één van de bijzondere kenmerken van B.C. de Hilver is dat men als lid enige tijd op vakantie kan gaan zonder dat er een vervanger geregeld hoeft te worden. Een ontwikkeling die inmiddels bij meerdere bridgeclubs gaande is.
B.C. de Hilver is vooral blij om bij Ome Toon te kunnen spelen, omdat de locatie gelegenheid biedt tot uitbreiding. Belangstellenden kunnen zich dan ook aanmelden óf op een maandagavond langs te komen om een avondje sfeer te komen proeven en vrijblijvend mee te spelen. En nieuwe spelers die het spel nog niet onder de knie hebben, kunnen kosteloos een beginnerscursus dan wel een gevorderdencursus volgen, om vervolgens lid te worden van B.C. De Hilver.
Kom dus gerust een maandagavond langs om kennis te maken met het bridge en de leden van deze bridgeclub.

Aanmelden voor lidmaatschap of de beginnerscursus/gevorderdencursus bij de secretaris
van B.C. De Hilver Peter van Oosterhout pvoost61@gmail.com of
via bcdehilver@gmail.com

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?