Skip to main content
Kom je ook naar de thema-avond?
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Kom je ook naar de thema-avond?


Misschien herken je het: je ziet al een tijdje aan dat een buurtgenoot niet vaak meer buiten komt. Dat de gordijnen wel erg lang dicht blijven, terwijl je dat eigenlijk niet gewend bent van deze persoon. Of dat je die jonge, oververmoeide moeder ziet worstelen met de opvoeding van haar kinderen, en dat je eigenlijk best iets zou willen doen, maar niet bemoeizuchtig over wilt komen. En zo kunnen we tal van voorbeelden noemen, die je in je omgeving of misschien wel bij jezelf herkent.

Samen met de gemeente Hilvarenbeek willen we op 12 juni aanstaande aandacht besteden aan het bieden van eerste hulp bij psychische problemen. Mariet Bastiaansen is consulent mentale gezondheid bij de gemeente, en heeft hele praktische tips op dit vlak. Die ervoor kunnen zorgen dat je het gevoel krijgt iets te kunnen betekenen, zonder dat je het probleem op je ‘eigen bordje’ krijgt. Na een kort interview met een dorpsgenoot die openhartig wil vertellen over zijn ervaring, zal Mariet praktische tips geven, op een interactieve manier.

Je bent vanaf 19:30 uur welkom bij Café Ome Toon voor een kopje koffie/thee, om 20:00 uur start de avond. Rond de klok van 21:30 uur sluiten we de avond af waarna in het café nog volop gelegenheid is om na te praten. Aanmelden hoeft niet, maar als je vragen hebt kun je terecht bij de dorpsondersteuner (Ria van de Wiel, 06-26 12 81 95 of dorpsondersteuner@biest-houtakker.eu). 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?