Skip to main content
Het Circus komt eraan …
Geschreven door: Toine van Balkom

Het Circus komt eraan …


jvw_biest-houtakkergottalent jvw auditie JVW_Biest_got_talent_kleuters

Komende maandag begint alweer de laatste vakantieweek van de basisschool. In deze week vindt traditiegetrouw de jeugdvakantieweek plaats. Aan de ene kant gaat het heel rustig worden in Biest-Houtakker. Zestig kinderen vertrekken op maandagochtend om 10.00 per fiets naar hun kampadres de Roerdomp in Westelbeers. Daar doen zij mee aan de finales van Biest-Houtakker Got Talent waarvoor zij in juli bij de kerk audities hebben gedaan.

foto jvw circus

Aan de andere kant blijven alle kleuters die meedoen aan de jeugdvakantieweek in de Biest. Daar hebben zij hun Circusoptredens op het circusterrein naast de Gemeynt op het sportpark. Sinds enkele dagen zijn in de Biest borden te vinden zoals op de bovenstaande foto. Zoals het een echt Circus betaamt, kondigen zij hun optredens aan op grote reclameborden die aan de lantaarnpalen in het centrum van de Biest gebonden zijn.

De activiteiten van de jeugdvakantieweek duren van maandag tot en met woensdag. Bij alle activiteiten in Biest-Houtakker en Westelbeers zijn naast bijna honderd kinderen ook nog eens een dertigtal vrijwilligers betrokken. De aftrap is maandagochtend om 10.00 uur bij de Gemeynt. Iedereen is welkom om te komen kijken bij de aftrap van Biest-Houtakker Got (Circus) Talent!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?