Skip to main content
Duo fiets al volop in gebruik
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Duo fiets al volop in gebruik


21733045 1382881768493570 507444870 nOok al zijn nog niet alle subsidietoekenningen afgehandeld, toch wordt er al volop gebruik gemaakt van de Biestse duofiets. De fiets stond al geruime tijd op het verlanglijstje van Coöperatie Biest-Houtakker. Met een royale bijdrage van de Annetje van Puijenbroek Stichting, de Biestse Jagersvereniging, de Afdeling Biest en waarschijnlijk ook de van Spreeuwel Stichting durfden we het aan om de fiets nog vóór de zomer aan te schaffen. Aangevuld met een gulle bijdrage van particulieren uit het dorp krijgen minder-validen en hun mantelzorgers de mogelijkheid om te genieten van het mooie weer en de omgeving. En tegelijkertijd lekker in beweging te zijn. Zo zijn er al heel wat kilometers gemaakt op zomerdagen en -avonden.
De fiets met elektrische trapondersteuning kan door iedereen uit het dorp gebruikt worden, in overleg met Corrie van de Sande die de reserveringen onder haar hoede neemt. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 10 86. Mart van de Wiel zal zorgdragen voor de stalling en voor klein onderhoud van de duofiets.
Er zijn geen kosten verbonden aan een fietstochtje, maar voor onderhoud en de verzekering mag u een vrijwillige bijdrage in het potje doen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?