Skip to main content
Apenkooi Festival 2017 – 17 & 18 juni
Geschreven door: Stijn Timmermans

Apenkooi Festival 2017 – 17 & 18 juni


Afgelopen weekend was de officiële start van het festivalseizoen in Nederland. Ook Biest-Houtakker heeft haar eigen festival, Apenkooi, op zaterdag 17 en zondag 18 juni op het sportpark van SVSOS. Net als voorgaande jaren zal de zaterdag weer volledig in het teken staan van een grandioze feestavond met een diverse line-up, welke we binnenkort bekend gaan maken. Er is voor ieder wat wils: van DJ’s tot een Nederlandstalige artiest, zolang het maar feest is. 

bramvanoosterhout optOp zondag slaan we dit jaar een nieuwe weg in: deze dag is voor jong en oud. Overdag kun je genieten van diverse bandjes, wat eten bij een van de foodtrucks, worden de kinderen vermaakt door Zotte Lotte en kun je je uitleven tijdens de Zeskamp, die we nog kennen uit de tijden van de Biestse Boerendag en Biest zonder Grenzen. ’s Avonds sluiten we het feestweekend af met een hoop gezelligheid en een Nederlandstalige artiest.

Ieder jaar kunnen we steeds meer rekenen op de hulp van diverse vrijwilligers. Niet alleen van de leden van de KPJ, maar ook van andere behulpzame Biestenaren. Zij komen ons voor, tijdens of na het festival helpen. Daar zijn we hartstikke blij mee en we zijn onze vrijwilligers dan ook erg dankbaar. Lijkt het je nou ook leuk om je steentje bij te dragen aan dit weekend, laat het ons dan weten via info@apenkooifestival.nl.
Wil je verder op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom Apenkooi festival? Kijk dan op www.apenkooifestival.nl. Hier kun je ook alvast je team voor de Zeskamp opgeven. En like natuurlijk onze Facebook en Instagram pagina.
Kom jij 17 en 18 juni ravotten in de jungle van Apenkooi?

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?