Skip to main content
Beursvloer voor ondernemers en verenigingen
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Beursvloer voor ondernemers en verenigingen


Op 22 maart 2017 wordt voor de eerste keer hét maatschappelijk evenement van Hilvarenbeek georganiseerd: De Beursvloer. Een dynamisch evenement voor bedrijven die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving. En dé gelegenheid voor verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen. De Verenigingsraad Diessen organiseert De Beursvloer voor de gehele gemeente Hilvarenbeek. De doelstelling van De Beursvloer is om vraag en aanbod van verenigingen en bedrijven aan elkaar te koppelen, met gesloten beurs.
Op woensdag 7 december a.s. vergaderen de leden van de werkgroep die de Beursvloer Hilvarenbeek organiseert in Biest Houtakker om in contact te komen met de bedrijven, verenigingen en organisaties van de Biest. Wij willen namelijk graag met u in gesprek om uit te leggen wat de Beursvloer is. Om te vertellen wat dit evenement voor u kan betekenen. En om van u te horen wat uw eventuele wensen zijn. Omdat de Coöperatie Biest Houtakker hiervan het belang inziet en het idee van de Beursvloer ondersteunt, hebben zij ons uitgenodigd om deze bijeenkomst bij Ome Toon te laten plaatsvinden.
Namens de Coöperatie nodigen wij u daarom graag uit om bij ons aan tafel plaats te nemen en mee te praten op woensdag 7 december a.s. van 20.30 tot 21.30 uur.
Graag wel van tevoren even aanmelden via info@beursvloerhilvarenbeek.nl 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?