Skip to main content
Nieuwe expositie in Ome Toon
Geschreven door: Piet Kuijpers

Nieuwe expositie in Ome Toon


Van  20 november 2016 tot 18 maart 2017 exposeert Wies Verhoeven  uit Biest-Houtakker haar schilderijen in “Ome Toon”. We laten Wies graag zelf aan het woord waarom zij nu bij Ome Toon exposeert.

IMG 20161123 WA0000 opt

Sinds 2003 woon ik met mijn man Jan en onze kids Thijm en Roos in Biest-Houtakker. Op vrijdagmiddag ben ik in Ome Toon te vinden als gastvrouw.
Een paar jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met schilderen. Eerst nog op stukken karton, omdat ik het zonde vond om er doeken voor te gebruiken, en later op doek. Langzaamaan kreeg ik de smaak te pakken. Ik heb nooit een cursus gevolgd, misschien ben ik daar wel te eigenwijs voor …!  Meestal probeer ik maar wat, vaak van een voorbeeld. Soms lukt dat goed, soms ook niet. Het leek me leuk om als beginnend schilder mijn schilderijen eens bij Ome Toon op te hangen, en dat vond ik naast leuk vooral spannend en ook doodeng …. Dus met een dosis gezonde spanning laat ik mijn schilderijen zien. Ik hoop dat men het leuk vindt een poosje naar mijn schilderijen te kijken of zelfs een te kopen… of nog leuker als ik voor iemand een schilderij mag maken. Als je meer wilt weten: ik ben dus op vrijdagmiddag  in Ome Toon. Loop gezellig even binnen als je wilt.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?