Skip to main content
Nieuwe expositie bij Ome Toon tot 19 november
Geschreven door: redactie website

Nieuwe expositie bij Ome Toon tot 19 november


foto schilderij ciscaDe komende twee maanden is de beurt aan Cisca Dimmers. Zij schrijft over haar werk:
Deze expositie is een mooie gelegenheid om mijn hobby te delen. De werken zijn intuïtief d.w.z. ontstaan puur uit gevoel. De kleur, vorm en de energie van het schilderij geven inzicht over een bepaalde vraag, thema of persoon. Ik gebruik verschillende technieken o.a. pastel, gouache en waterverf op verschillend materiaal. Ik ben nog steeds op ontdekkingstocht en dit geeft mij veel energie en voldoening.

Voor meer info kun je altijd contact met mij opnemen.
Cisca Dimmers-Crützen

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?