Skip to main content
6 september: bijeenkomst over Dementievriendelijk Hilvarenbeek
Geschreven door: Stuurgroep Dementievriendelijk Hilvarenbeek

6 september: bijeenkomst over Dementievriendelijk Hilvarenbeek


dementievriendelijke gemeenteWij werken aan een dementievriendelijk Hilvarenbeek.
Wat is dementie en waarom vinden wij het belangrijk een ‘dementievriendelijke’ gemeente te zijn? Hoe kunnen we dat worden? Op welke manier kunt u bijdragen? Deze vragen bespreken we tijdens de bijeenkomst over dementie op dinsdag 6 september, vanaf 19.30 uur in Elckerlyc.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de informatiebijeenkomst. De stuurgroep ‘Dementievriendelijk Hilvarenbeek’ met daarin Alzheimer Nederland, Thebe, ContourdeTwern, De Vergeten Tuin, Robuust, de Bibliotheek Midden-Brabant en de Seniorenraad, stelt zich op deze avond aan u voor.

Voor wie?
Voor inwoners, maatschappelijke organisaties, particuliere initiatiefnemers en raadsleden.

Wilt u hierbij zijn?
Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt op  www.hilvarenbeek.nl/dementie

Bernd RoksWethouder Roks: 
“Het aantal mensen met dementie die in Hilvarenbeek leven verdubbelt naar verwachting de komende vijftien jaar. Tegelijkertijd blijven onze inwoners steeds langer thuis wonen. Daarom ondertekende ik op 20 juli j.l., samen met de Programmaraad Zorgvernieuwing Psychogeriatrie, de intentieverklaring ‘Werken aan een dementievriendelijk Hilvarenbeek’. De aandachtspunten waarmee we aan de slag gaan: taboe doorbreken en deskundigheid bevorderen, ontmoeten en participeren, samen zorgen. Ik hoop u deze avond te ontmoeten, want ik ben benieuwd naar uw ideeën”.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?