Skip to main content
80er jaren Mavo-reünie Hilvarenbeek
Geschreven door: Kirsten Smolders -van de Wouw

80er jaren Mavo-reünie Hilvarenbeek


2016 mavo reunieBack to school… heerlijk bijkletsen met je oud-klasgenoten, herinneringen ophalen en oude tijden herbeleven ??
Ook als je maar een deel van de opleiding gevolgd hebt, ben je van harte welkom. Schrijf je snel in!! We zien je dan graag op 12 maart a.s. vanaf 20.00 uur bij de Gouden Carolus.
Samen met de 200 anderen die zich al ingeschreven hebben, gaan we er een leuk feest van maken! Voor wie is deze reünie: Leerlingen die in de tachtiger jaren (1980-1990) op de MAVO hebben gezeten.

Inschrijving geschiedt door € 5 over te maken op: NL39RABO0307345017 tnv: E. Smulders de 80er jaren Mavo-reünie. Onder vermelding van: Voornaam, Achternaam (voor de dames de meisjesnaam) en E-mailadres. De organisatie is er achter gekomen dat je bij de bankomschrijvingen geen speciale tekens toe kunt voegen. I.p.v. een @ graag een spatie gebruiken.
Het zou leuk zijn als we met een grote delegatie uit Biest-Houtakker naar de reünie kunnen gaan. Degenen die mee op de fiets willen gaan, om 20.30 uur verzamelen bij de nostalgische verzamelplaats hoek Vossenhol / Biestsestraat / Beverstraat.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?