Skip to main content
Maandagavond hulp gezocht

Maandagavond hulp gezocht


Al ruim anderhalf jaar is Marie José Pijnenburg een trouwe vrijwilliger om de week op maandagavond. Dit bevalt haar nog steeds erg goed, naast dat ze vrijwilliger is kookt ze deze avond met de leuke heren en dames van de Kookkanjers. Een vast clubje dat ook een aardig handje hulp nodig heeft. Dit maakt het voor Marie José niet altijd gemakkelijk om het steeds drukker wordende café in haar eentje in de gaten te houden. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die haar zou willen ondersteunen. We zijn op zoek naar iemand die het gezellig lijkt om, haar om de week op maandagavond van 19:00 uur tot 22:15 uur te ondersteunen achter de bar.
Maandagavond is bij Ome Toon een echte verenigingenavond; zo ontvangen we op maandag diverse verenigingen (De Bivoc, De Boerenbond, Toneel en de Kookkanjers) en word er ook regelmatig vergaderd. 

Lijkt het jouw leuk om ons gezellige vaste team te versterken? Neem dan even contact op met Anneke Timmermans of Mariska Intven. (beide te bereiken op 06-13492343) of loop even binnen. 

logo ome toon

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?