Skip to main content
Semmy’s 80’s-90’s party
Geschreven door: Suzanne Colsen

Semmy’s 80’s-90’s party


Semmys2015Na vier jaar rockmuziek heeft de organisatie het roer omgegooid; Semmy’s Rock goes 80’s-90’s is op zaterdag 31 oktober in de Leerfabriek. Samen met DJ Tommy en de professionele topmuzikanten, dansers en danseressen van partyband Hot Town meezingen en dansen op de ‘gouwen ouwen’ uit de jaren tachtig en negentig voor Stichting Semmy. Reken maar dat het een zinderende avond wordt, waar van begin tot eind de vaart er lekker in blijft zitten. Ook dit jaar kunnen de bezoekers van Semmy’s 80’s-90’s party gebruik maken van de gratis limousines die tussen Biest-Houtakker / Moergestel en de Leerfabriek zullen pendelen.
Tickets zijn on-line verkrijgbaar via de ticketshop van de Leerfabriek, en bij Cafetaria Epi in Moergestel en bij Eetcafé de Tijd in Oisterwijk.

Om alles in goede banen te leiden met de limousines (het aantal en de tijden), kunt u zich opgeven bij Suzanne Colsen tel.nr. 013-5133696 of 06-39267902. Hier zijn ook tickets verkrijgbaar. Wil je meer weten over Semmy’s 80’s-90’s party kijk dan op www.semmys.net. Of like ons op Facebook https://www.facebook.com/semmysrock

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?