Skip to main content
3 juni 1e woensdag van de maand….
Geschreven door: Piet Kuijpers

3 juni 1e woensdag van de maand….


IMG 0120 opt …..KOOKPUNT…..
Bijgaande foto geeft weer aan dat we ook deze keer weer een gevarieerd menu op het programma hadden. In deze periode van het jaar mogen asperges natuurlijk niet op de kaart  ontbreken. Onze gasten hebben weer heerlijk genoten.
De kookstaf van KOOKPUNT ervaart iedere keer hoe enthousiast de gasten zijn en zij hopen dat al die gasten nog in lengte van jaren onze KOOKPUNTEN kunnen blijven bezoeken. Maar dan moeten ze wel fit blijven….  Daarom werd bij de afsluiting van het diner een oproep gedaan aan de deelnemers van deze maaltijd om iets te doen aan de conditie door middel van regelmatig bewegen. Hiervoor is op iedere donderdagmorgen van 9-10 uur een groep volop in beweging.  In de nieuwe opzet van zorg voor de senioren wordt steeds meer de nadruk gelegd op “Langer Zelfstandig Wonen”…. en dat houdt in dat je natuurlijk zo lang mogelijk fit blijft.

Deze groep op donderdagmorgen kan nog een aantal leden gebruiken. Ook om het voortbestaan veilig te stellen voor Biest-Houtakker is uitbreiding dringend gewenst. Voor u als 50-plusser een geweldige mogelijkheid om uw conditie op peil te houden. Loop even binnen op donderdagmorgen bij Ome Toon in de gymzaal en ervaar hoe fijn het is om samen te bewegen. Inlichtingen en aanmelden kan bij Rina vd Heuvel, tel. 013-505 15 75  of Piet Kuijpers, tel. 013 505 21 27.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?