Skip to main content
Hulp Biest Zonder Grenzen 2015

Hulp Biest Zonder Grenzen 2015


Zoals jullie wellicht gezien, gelezen of gehoord hebben vindt in het weekend van 20 en 21 juni 2015 het evenement Biest Zonder Grenzen weer plaats. Nu zijn wij voor zaterdag 20 en zondag 21 juni nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen achter de bar of de rol van jurylid op zich willen nemen. Het werk achter de bar spreekt voor zich. Deze avond duurt van 20:00 uur tot 02:30 uur en we zullen uiteraard werken met pouls zodat je niet de hele avond achter de bar hoeft te staan.
Wil je graag jurylid zijn dan komt het er in het kort op neer dat je verantwoordelijk bent voor het in goede banen laten lopen van 1 van de 10 spellen. Je noteert de score die de teams behalen en overhandigt dit aan het eind van de dag aan iemand van de organisatie. Je wordt om 11:30 uur verwacht en het werk zal er rond 16:00 alweer opzitten. Het opbouwen en afbreken van de spellen wordt gedaan door de organisatie dus daar heb je geen omkijken naar. Voor lunch, diner en drinken tijdens het werk wordt gezorgd! 
Ook voor de zondag zoeken we nog barpersoneel. Deze dag wordt er wederom met pouls gewerkt zodat je maar een gedeelte van de dag achter de bar hoeft te staan. Deze dag zal beginnen om 11.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. 

Dus mocht je zin en tijd hebben om ons zaterdag en/of zondag uit de brand te helpen, laat dan even iets weten via kpjbiesthoutakker@gmail.com of telefonisch aan Stijn (06-18687641) of Willem (06-83245833).
Wij waarderen dit heel erg!

Bestuur KPJ Biest-Houtakker

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?