Skip to main content
Collecte Fonds Gehandicaptensport
Geschreven door: Toine van Balkom

Collecte Fonds Gehandicaptensport


collecte gehandicaptensportDit jaar wordt onder de vlag van de Sportraad Hilvarenbeek voor de 34e keer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. Vrijwilligers van een aantal bij de Sportraad aangesloten verenigingen nemen ieder een aantal straten in Hilvarenbeek, Esbeek en Biest-Houtakker voor hun rekening door met een collectebus langs de deuren te gaan. In Biest-Houtakker zal dorpsgenoot Jos Wilborts namens SVSOS collecteren in de periode van zondag 29 maart tot en met zaterdag 4 april a.s.
Door een gift aan de collectant levert u een bijdrage aan de mogelijkheden voor gehandicapten om ook – net als de valide mens – hun favoriete sport te bedrijven. 
De opbrengst van de collecte blijft voor 25% in Hilvarenbeek en gaat voor een deel naar het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Dit is een zeer succesvol evenement waaraan ook vanuit SVSOS jaarlijks van harte wordt deelgenomen. De overige 75% worden afgedragen aan de landelijke organisatie van het Fonds.
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fondsgehandicaptensport.nl of bij dorpsgenoot en collectecoördinator Antoon van de Sande (06 4700 9464).

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?