Skip to main content
Succes voor Biestse jeugdruiters op de Nederlandse Kampioenschappen
Geschreven door: Anita Roozen

Succes voor Biestse jeugdruiters op de Nederlandse Kampioenschappen


Op 19 augustus j.l. hebben we op deze website gemeld dat het team jeugdruiters bestaande uit Janne Jansma, Niels Roozen en Louise Verwey uit Biest-Houtakker en Wout van Riel en Manouk Linsen uit Oostelbeers Brabants kampioen afdelingsdressuur (4-tal klasse ABC licht) waren geworden. Op zaterdag 22 september mocht dit kampioensteam deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo.

’s Ochtends is iedereen al vroeg naar Ermelo afgereisd om op tijd aanwezig te zijn. De jonge ruiters waren natuurlijk best wel gespannen, want op de Nederlandse kampioenschappen rijden is niet niks ! Eerst goed los gereden en onderdelen van de proef nog eens geoefend, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Om 16.00 uur was ons team aan de beurt om hun proef uit te voeren en te laten zien wat ze in hun mars hebben. Iedereen was in opperste concentratie. Het liep allemaal erg goed; ze wisten met hun prestatie een eervolle 3e plaats te behalen. Onze jonge ruiters waren erg tevreden met hoe het gegaan was en uiteraard waren ze erg trots om 3e beste van Nederland te zijn.

Jeugd_Ermelo_2012-09-22

Het succesteam met de verdiende strik aan de laars gespeld.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?