Skip to main content
CV de Pinnekleuvers gaan terug in de tijd
Geschreven door: CV de Pinnekleuvers

CV de Pinnekleuvers gaan terug in de tijd


Preesdansen 2015Met carnaval voor de deur, is CV de Pinnekleuvers druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Het beloven weer 5 geweldige dagen te worden.

Eén van de vele hoogtepunten ieder jaar weer is de thema-avond op maandagavond. Dit jaar gaan we back to the 90’s. De tijd van de Spice Girls, gabbers, 2 Unlimited, SNAP, en ga zo maar door. Reden genoeg om helemaal los te gaan op muziek uit de 90’s met geweldige prijzen voor de best verklede.

Het prèèsdansen is terug van weggeweest! Wie kan het zich nog herinneren? Het prèèsdansen in de jaren 70 bij D’n Bolck? Op carnavalsdinsdag gaan oude tijden herleven. CV de Pinnekleuvers organiseert voor de eerste keer, sinds lange tijd, het prèèsdansen. Een muzikale nostalgische dansmiddag voor jong en oud. In de residentie van de Pinnekleuvers zal “The Sixties Tribute Band” de hele middag LIVE de muziek verzorgen. Dus haal je dansschoenen uit de kast en kom dansen op muziek van The Shadows, Cliff Richard, Buddy Holly, Elvis en vele anderen. Wilt u wel of niet meedoen voor de grote prijzen? Iedereen is van harte welkom om zich lekker mee te laten nemen op de muziek uit de jaren 60. Voor de ouderen zijn zitplaatsen aanwezig en zoals u van ons gewend bent op carnavalsdinsdag, zult u niets tekort komen. U kunt zich gratis inschrijven van 15.00 uur – 15.30 uur. Het programma start om 15.30 uur.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?