Skip to main content
“We dobberen verder…”
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

“We dobberen verder…”


hannietinusEen buschauffeur die zo’n 54 jaar geleden terug wuifde naar Hannie van Berkel had totaal niet in de gaten dat hij hierdoor twee jonge mensen bij elkaar bracht. Na een kennismaking in de Eijkelaar, in 1961 een favoriete uitgaansgelegenheid in Diessen, liep Tinus Priems met het meisje waar hij een oogje op had naar de bushalte. Hannie zwaaide om de bus te laten stoppen, maar helaas; de onnozele chauffeur zwaaide vriendelijk terug en reed door.

Erg jammer was dat achteraf ook weer niet, want Tinus liep met Hannie mee naar haar huis in Hilvarenbeek waardoor de vonk echt kon overspringen en een mooie relatie begon. En die houdt nu al ruim 50 jaar stand. Het paar vierde op 25 november hun gouden huwelijksfeest. Samen met hun kinderen en kleinkinderen kijken Hannie en Tinus terug op een prachtige dag. Pastoor Barberien maakte er een mooie persoonlijke dienst van, die muzikaal werd opgeluisterd door hun eigen zoon Kees (samen met Yvonne van de Pas en Corine Timmermans).

Het feest bij Ome Toon liep op rolletjes, met dank aan het team van Mariska en de vrijwilligers van het Kookpunt. Zij wisten het door Hannie en Tinus zelf gekozen menu om te toveren tot een grandioos diner.

Maar wat is nu het geheim van een huwelijk van zoveel jaren? 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?