Skip to main content
Tussen de Duitse koeien gevonden!
Geschreven door: de websiteredactie

Tussen de Duitse koeien gevonden!


emma

De start van de kinderboekenweek kreeg op dinsdagmiddag een feestelijk tintje. Waar beter dan bij het kinderboekenweekthema “Hallo Wereld” maak je de winnaar van de ballonnenwedstrijd bekend?

 

De ballonnen gingen op 26 juni j.l. massaal de lucht in, ter ere van de ondertekening van de intentieovereenkomsten voor ons nieuwe centrumplan. Twee dagen later en 411 kilometer verder landde de ballon van Emma Smolders tussen de koeien ergens in Duitsland. Aardige plattelandsmensen vonden het kaartje en stuurden het terug met een hartelijke boodschap voor Emma. Deze ballon kwam het verst van alle ballonnen. Emma kreeg namens de Coöperatie Biest-Houtakker een mooie puzzel van Europa cadeau.

Van vele andere kinderen werden ook kaartjes teruggestuurd; Stijn Abrahams (28 km), Joep Smolders (85 km), Dirk Jansma (86 km), Imke Vingerhoets (147 km), Kay Soetens (199 km), Robin Leijten (202 km), Pol van Alphen (212 km), Emilie van Gorp (241 km), Amber Timmermans (256 km), Wouter Weber (321 km), Igor Spapens (339 km) en Tessa Blankers (375 km). Zij moesten het doen met een gigantische “Wow” van alle leerlingen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?