Skip to main content
Feesten voor het goede doel!
Geschreven door: webredactie Toine

Feesten voor het goede doel!


semmys rock 2014Zaterdag 1 november 2014, 4e benefietfestival Semmy’s Rock

In De Leerfabriek in Oisterwijk verwacht de organisatie een kleine 1.000 toeschouwers te mogen verwelkomen.

Line-up
DJ Paul Rabbering, bekend van 3FM. Bastard Sugar, een Oisterwijkse Rock ‘n Roll coverband. Gewoon goed, rockin’ en dansbaar met een dikke knipoog naar het heden en het verleden. Stringcaster, 5 mannen met snaarinstrumenten en een harmonica. Covers en traditionele muziek uit de jaren ’40 & ’50. Pulse is een jonge band, en speelt naast covers ook eigen werk. DJ Tommy Santo zal tussen alle acts in draaien met vooral herkenbare en dansbare (feest)muziek.

Kaartverkoop
De prijs van de toegangskaarten is €13,50. Online tickets via www.semmysrock.nl en de ticketshop van De Leerfabriek. Tevens in de voorverkoop bij Cafetaria Epi in Moergestel en bij Eetcafé de Tijd in Oisterwijk. Tijdens Semmy’s Rock wordt een loterij gehouden met als prijs een ballonvaart voor 2 personen. Loten zijn los te koop voor slechts 1,50 per stuk. In de voorverkoop krijg je een gratis loterij-ticket bij je toegangskaart.

Waarom Stichting Semmy
Hersenstamkanker is de enige vorm van kinderkanker waarbij kinderen een overlevingskans van 0% hebben. Stichting Semmy financiert onderzoeken door het VU Medisch Centrum in Amsterdam naar hersenstamtumoren bij kinderen. De bekende grote fondsen starten pas met financieren als de eerste resultaten zichtbaar zijn. Helaas betekent dit, dat er alleen al in Nederland elke 2 à 3 weken een kind overlijdt vanwege een hersenstamtumor. Om deze kinderen, hun familie en naasten een kans en hoop te geven is Stichting Semmy opgericht en van groot belang.

4ac2ea8a-15f2-4677-ad5d-847dc56ec507Ontstaan Semmy’s Rock
Semmy’s Rock is een jaarlijks benefietfestival waarbij de opbrengst van de avond geheel ten goede komt aan Stichting Semmy. Oprichters zijn Frans en Sacha van der Donk. In november 2010 verloren zij hun dochter Rosanne aan deze vreselijke ziekte. Na haar overlijden doneerden ze de tumor aan de wetenschap. Tegelijk beseften ze dat er meer geld nodig is om onderzoek te kunnen doen. Met dit in het achterhoofd werd in 2011 het idee geboren om benefietconcert Semmy’s Rock te organiseren t.b.v. Stichting Semmy.

Limousine in Biest-Houtakker
Ook dit jaar rijden er weer GRATIS twee limousines tussen Moergestel en dit jaar ook vanuit Biest-Houtakker, en de Leerfabriek tijdens Semmy’s Rock. Kaartverkoop kan via Suzanne Colsen (i.v.m. animo voor de limousines).
De tijden en locatie zijn binnenkort te vinden op de website www.semmysrock.nl . Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Suzanne Colsen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?