Skip to main content
Kamp Jong Nederland

Kamp Jong Nederland


kampAfgelopen weekend zijn de Maxioren en Junioren van Jong Nederland op kamp geweest bij de Bolster te Diessen. Met dit kamp sluiten zij het seizoen 2013 – 2014 af.

Ieder jaar wordt het kamp in een thema gegoten, dit jaar stond in het teken van de 4 elementen ‘water – vuur – aarde – lucht’. Nadat de kinderen naar de Bolster waren gelopen stond de rest van de vrijdagavond natuurlijk in het teken van de voetbalwedstrijd en het maken van een groot kampvuur om heerlijke broodjes te bakken.

Op zaterdag hebben de kinderen veel spelletjes gedaan waarin de 4 elementen verwerkt waren. Zo vlogen er zelfgemaakte vliegtuigjes door het bos, werden er marshmallows geroosterd boven een zelf gemaakt vuurtje en natuurlijk ontbrak de zeepbaan niet. ’s Avonds kon men even bijkomen tijdens de barbecue en is de avond afgesloten met een nachtspel.

Op zondag kon men niet uitslapen omdat al vroeg de afsluitende activiteit van start ging. Met 7 stoere terreinwagens hebben de kinderen de bossen rondom de Biest onveilig gemaakt. Vooral deze laatste activiteit viel bij de kinderen erg in de smaak, of was dat omdat men nu niet hoefden terug te lopen naar de Biest…

Nog even een extra bedankje voor alle mensen die ons tijdens het kamp hebben geholpen: de ‘poetsouders’ voor het opruimen van onze troep, Triton voor het halen en brengen van de spullen, Bakkerij van Hulten voor het heerlijk verse brood, en de chauffeurs voor het crossen door de bossen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?