Skip to main content
15 jaar Tennis op de Biest
Geschreven door: Toine van Balkom

15 jaar Tennis op de Biest


TOB 15 jaarVijftien jaar geleden werd de tennisvereniging TOB opgericht in Biest-Houtakker. Met honderddertig leden behoort TOB tot een van de grootste Biestse sportverenigingen. Het gehele jaar door vinden er sportieve tennisactiviteiten plaats op de twee kunstgrasbanen op sportpark De Stevort. De frikadellen- en snerttoernooien zijn inmiddels zeer bekend en gewild bij zowel de jeugdspelers als de senioren.

Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni viert TOB zijn vijftienjarig bestaan met een weekend vol sport, muziek en feest. Om het feestweekend goed voor te bereiden is er samen met het bestuur een commissie in het leven geroepen. Die is al maanden in de weer om de activiteiten eind mei in goede banen te leiden.

Het feestweekend begint op zaterdagavond met een aantal sportieve activiteiten. Zo zijn er wedstrijden levend tafelvoetbal en een wedstrijd wie de hardste service kan slaan. Deze activiteiten zijn voor jeugdleden en senioren evenals alle belangstellenden die allemaal uitgenodigd zijn om een kijkje te komen nemen. Na alle sportieve activiteiten begint de feestavond met muziek van de Esbeekse band Punt Uit.

Op zondag 1 juni gaan ze vanaf half twee ‘s-middags weer aan de slag met allerlei sportieve evenementen zoals een tennisclinic voor de jeugdleden en een demonstratiewedstrijd. Tevens wordt dan de finale gespeeld van het familie-, buurt-, vrienden- en bedrijventoernooi dat halverwege mei al gestart werd. De muzikale ondersteuning is van Oki Doki en als klap op de vuurpijl is er daarna nog een spetterend optreden van rockabillyband Rude Ruby & the Gentle Giants. Daarin neemt ex-Biestenaar Kim van Pinksteren de zang en contrabas voor haar rekening. Het bestuur en de jubileumcommissie van het TOB zien iedereen, zowel leden als alle andere belangstellenden, graag op 31 mei en 1 juni in en rond ons tennispaviljoen verschijnen. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?