Skip to main content
Nieuwe editie Kwis van de Nostalgie in Ome Toon
Geschreven door: Lennart de Graaf

Nieuwe editie Kwis van de Nostalgie in Ome Toon


2014fredoster
Na de twee eerdere succesvolle edities van de Kwis van de Nostalgie, vindt op 28 juni een nieuwe editie plaats. De kwis, georganiseerd door Weekend Sentiment in samenwerking met Madelieve prulliosa, is een typische pub quiz, maar dan met vaak niet al te serieuze vragen en bovendien over onderwerpen die onder het kopje ‘sentiment’ vallen. Nieuw dit keer is dat de tijdsperiode waarover vragen gaan wordt uitgebreid van de jaren 60 tot en met het begin van de jaren 00.
 

Op zaterdag 28 juni wordt café Ome Toon omgedoopt tot quizzaal. Daar zal namelijk de derde editie van de Kwis van de Nostalgie plaatsvinden. Onder het genot van een biertje, wijntje of glaasje fris, zullen weer flink wat vragen op de deelnemende teams worden afgevuurd. De hamvraag is daarbij natuurlijk weer: wie wordt Kwis van de Nostalgie kampioen van het jaar 2014. 

In de eerste editie van de kwis, destijds nog gehouden in ’t Proeflokaal (voorheen thuishonk van kookclub Qlivini en Madelieve) bleek team Starship, bestaand uit Corrie en Annie Wouters uit Hilvarenbeek het sterkste team, op de voet gevolgd door team Meneer en mevrouw de Bok bestaand uit Richard en Esther Krieckaart. Team Q&Q (Toine Smolders en Jos Abrahams) eindigde daar nog op een 5e plaats, maar maakte in de tweede editie een flinke opmars, want die wisten zij te winnen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?