Skip to main content
Koningsdag in Biest-Houtakker
Geschreven door: Toine van Balkom

Koningsdag in Biest-Houtakker


koningsdagKomende zaterdag 26 april kleurt Biest-Houtakker oranje.

Het Oranjecomité Biest-Houtakker heeft ook dit jaar weer een fantastisch programma in elkaar gezet voor alle inwoners van Biest-Houtakker. Alle activiteiten vinden dit jaar plaats bij dorpsgebouw ’t Gebint en op het gezellige Oranjeterras bij Café Ome Toon.
Het programma start om 12.30 uur. Alle kinderen verzamelen dan bij het voetbalveld met hun versierde fietsen en gaan in een mooie optocht richting dorpsgebouw ’t Gebint. Om 13.30 uur start het kinderprogramma, en kunnen alle kinderen die zich daarvoor hebben opgegeven, deelnemen aan een fantastische spelletjesmiddag.

Tevens is er een groots jeu de boules toernooi, waaraan iedereen kan deelnemen. Voor dit tournooi kun je inschrijven om 13.00 uur bij café Ome Toon. Er worden maar liefst tien tijdelijke jeu de boules banen geplaatst, en er zijn ook weer prachtige prijzen te winnen tijdens dit toernooi.
Om 16.00 uur is de prijsuitreiking voor de mooist versierde fiets en is het einde kinderprogramma. De kinderen kunnen zich dan uitleven op een groot springkussen en er staat een groot interactief voetbalspel, en natuurlijk de speeltuin niet te vergeten. Ook aan de inwendige mens is gedacht; er zal een frietwagen klaar staan om de honger te stillen.

Rond de klok van 18.00 uur wordt er weer een grote Oranjeloterij gehouden op ons Oranjeterras, met dit jaar heel veel mooie prijzen. Als klap op de vuurpijl, kunnen de voetjes van de vloer, en wordt deze dag feestelijk afgesloten met een LIVE optreden van volkszanger Henry Huijsmans.
Dus kom allemaal zaterdag 26 April naar dorpsgebouw ’t Gebint. De koffie en een gratis oranjelekkernij staan voor u klaar.

Tot zaterdag namens het Oranjecomité Biest-Houtakker.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?