Skip to main content
Collecte 2014 Fonds Gehandicaptensport
Geschreven door: Toine van Balkom

Collecte 2014 Fonds Gehandicaptensport


collecte gehandicaptensport

 

 

Komende week wordt onder de vlag van de Sportraad Hilvarenbeek voor de 33e keer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. Vrijwilligers van bij de Sportraad aangesloten verenigingen nemen ieder een aantal straten in Hilvarenbeek, Esbeek en Biest-Houtakker voor hun rekening door met een collectebus langs de deuren te gaan. In Biest-Houtakker zal Jos Wilborts namens SVSOS collecteren in de periode van zondag 30 maart tot en met zaterdag 5 april a.s. Door een gift aan de collectant levert u een bijdrage aan de mogelijkheden voor gehandicapten om ook – net als de valide mens – hun favoriete sport te bedrijven.

De opbrengst van de collecte blijft voor 25% in Hilvarenbeek en gaat voor een deel naar het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Dit is een zeer succesvol evenement waaraan ook vanuit SVSOS jaarlijks van harte medewerking wordt verleend. De overige 75% worden afgedragen aan de landelijke organisatie van het Fonds.

De collectanten danken U bij voorbaat voor uw bijdrage !

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fondsgehandicaptensport.nl of bij collectecoördinator Antoon van de Sande (06 4700 9464).

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?