Skip to main content
Als je maar lang genoeg vraagt…
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Als je maar lang genoeg vraagt…


janskeOproepjes voor oude foto’s op de website werken prima, maar vaak pas als we er nog extra achteraan vragen. Zo heeft een rondje Biest gisteren prachtige foto’s (én verhalen) van vroeger tijden opgeleverd. Want veel inwoners hebben mooi materiaal liggen, in een oude schoenendoos of een meer dan dik album. 

Deze foto van begin jaren 60 laat niet alleen leerlingen zien die inmiddels al lang en breed Sarah en Abraham zijn, ook geeft het plaatje wat prijs van hoe de school er vroeger uit zag. 

En dat is wat we zoeken! Voor een mooie verrassing in de centrale hal, maar ook voor het eeuwfeest van de school dat in juni gevierd wordt. Dus nogmaals het verzoek: Kijk eens door die albums en dozen, bijna zeker dat er wat tussen zit. De foto’s krijgt u natuurlijk terug, tenzij u ze ter beschikking wilt stellen van het Regionaal Archief. 

U kunt de foto’s afgeven bij Anne-Marie Holthausen, Pastoor Boelaarsstraat 24, voorzien van uw naam. U mag ook bellen of mailen, dan halen we ze bij u op (06) 22 42 52 72.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?