Skip to main content
Karnaval bij ’t KOOKPUNT
Geschreven door: Piet Kuijpers

Karnaval bij ’t KOOKPUNT


Het heeft “Zijne Dorstlustige Hoogheid” Prins Lumi behaagd om met zijn gevolg een bezoek te brengen aan het KOOKPUNT van afgelopen woensdag. En… ze bleven mee eten ôk nog..!

Het menu was dan ôk un bietje aangepast… er was friet ! Ne goeie soep vurraf, van un echte soepkiep. Bij de friet was er ôk nog unne lekkere schnitzel mee allerhaande sorte gruunte dur mekaar, en slaoj natuurlijk. Op ut menubord stond ôk nog tabarber… daachten sommige… mar dè was toch echt rabarber ! Piet moet dus duidelijker schrève…  

Tussen de gangen dur was er dan ôk nog un optreden van onze dansmariekes. Wa fèn detter zo veul ploats is om te dansen in “Ome Toon”.  Als toetje was er nog ijs mee chocolade en slagroom mee unne kletskop. Al mee al werd er wir lekker gesmuld. En Zijne Hoogheid Prins Lumi zou Prins Lumi nie zijn as ie ôk nog nie un verrassing in petto had. Als urste mocht Jeugdprins Thijm zijn onderscheiding aanbieden aan de kookstaf en vrijwilligers van het KOOKPUNT in de orde van ut “Thijmgilde” . Daarna werden Nellie en Sjef van Oort in de “Spotlight” gezet door Prins Lumi en gedecoreerd met z’n persoonlijke onderscheiding… Terecht, te merken aan het applaus vanuit de zaal. Voor ons allemaol was di KOOKPUNT ne schôônen opstap naor de kômende karnaval…  Het KOOKPUNT wenst iedereen unne fèène karnaval. Volgende KOOKPUNT is op 2 april a.s.

IMG 1369 opt 1IMG 1362 optIMG 1367 opt

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?