Skip to main content
Stilletjes aan richting officiële opening
Geschreven door: coöperatie Biest-Houtakker

Stilletjes aan richting officiële opening


vloerometoonWat is er de afgelopen weken weer hard gewerkt in ons nieuwe dorpsgebouw. Een team van ervaren vrijwilligers in timmerwerkzaamheden, die hun eigen werk zelfs uitstelden, is de grote uitdaging aangegaan om een prachtige vloer te realiseren. Het resultaat mag er zijn. De historische vloer uit het oude Elckerlyc blijft bewaard, erfgoed dat letterlijk en figuurlijk is vastgelegd.

Het heeft veel mensen beziggehouden of we genoeg planken hadden. Dat laatste is niet helemaal het geval, al betreft dat slechts het gedeelte achter de bar en enkele planken die rondom het biljart gelegd moeten worden. Gelukkig zijn er nog enkele achtergebleven vloerdelen te slopen uit het oude Elckerlyc gebouw. Inmiddels is dat ingepland voor a.s. zaterdag.

Bent u bereid om dit  klusje samen met twee reeds ingeplande vrijwilligers te klaren dan kunt u dat laten weten aan Rina van den Heuvel (013-5051575).

Komende week gaan de werkgroepen rond inrichting, keukeninrichting, techniek en schilderwerk in nauw overleg met elkaar aan de slag richting afronding zodat we ergens in februari in Café Ome Toon terecht kunnen. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?