Skip to main content
‘Meestal te laat, nu te vroeg…’
Geschreven door: de website redactie van biest-houtakker.eu

‘Meestal te laat, nu te vroeg…’


image-3363462Het is voor veel mensen nog maar nauwelijks te bevatten, het verlies van Marcel Segers, ook bekend als DJ Cello. Afgelopen zondagavond overleed hij op 40-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn familie. 

Waar het even leek dat de agressieve ziekte die hem overkwam voorlopig te overwinnen was, ging het in enkele dagen tijd snel achteruit. ‘Oneerlijk – onmacht – onvermijdelijk’, zo geeft de afscheidskaart van Marcel de gevoelens van zijn dierbaren weer. En dat gevoel is aanwezig bij veel inwoners van Biest-Houtakker, die Marcel kennen als iemand die altijd in een vrolijke bui was. En ook dat wordt door zijn familie herkenbaar verwoord op de kaart: ‘Altijd een lach – positief – ondernemend – zorgzaam’.

Tijdens de activiteiten die deze week plaatsvinden in het dorp, zijn er al vele momenten geweest waarop letterlijk en figuurlijk stilgestaan werd bij dit grote verlies. Juist in deze periode van het jaar, waarin Marcel een intensieve samenwerking had met Wel Gement Facilitair, moeten we afscheid nemen van iemand die nog vol mooie plannen zat.

Op zaterdag 30 november om 10:30 uur vindt de afscheidsdienst plaats in de St. Petrus kerk in Hilvarenbeek.

Ons speciale medeleven gaat uit naar zijn partner Suus en kinderen Anouk en Charlot.

Wilt u een kaartje sturen? Het adres is: Hakvoortseweg 11, 5084 HB  Biest-Houtakker.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?