• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Volleybalvereniging Bivoc

Geschreven door Ester Krieckaart-van de Wouw. Gepost in Sport.

 

Bivoc is de BIestse VOlleybal Club. De vereniging is in 1980 opgericht en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond, de NeVoBo.

www.nevobo.nl

Het ledenaantal van Bivoc schommelt de laatste jaren ergens tussen de 60 en 80 leden. Het merendeel daarvan zijn jeugdleden in de basisschoolleeftijd. Daar ligt dus ook het zwaartepunt van de activiteiten. Voor deze kinderen verzorgen we trainingen en doen we mee aan de wedstrijden die de NeVoBo organiseert. Er is verder een dames-seniorenteam actief in de recreantencompetitie. Behalve volleybaltrainingen en wedstrijden organiseert Bivoc nog nevenactiviteiten, die soms met volleyballen te maken hebben (toernooien e.d.) en soms meer voor het teamgevoel of gewoon voor de gezelligheid. De competitiewedstrijden waar we aan deelnemen, worden georganiseerd door de NeVoBo. 

Het bestuur: 

Voorzitter: Marieke Willems e-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Ester Krieckaart e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Esther Vingerhoets e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaatsadres:

Volleybalvereniging Bivoc, Akkerstraat 12, 5084 HL Biest-Houtakker

Jeugdcoördinator/trainster:

Annemie Heuvelmans tel. 013-5054493 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdvolleybal:

De Bivoc-jeugd speelt het zogenaamde Circulatie Mini Volleybal (CMV). CMV is voor kinderen van ongeveer 6 tot en met 13 jaar. Om verschillende redenen is het niet haalbaar om ook de oudere kinderen volleybalmogelijkheden aan te bieden. Wie na het CMV verder wil volleyballen, kan binnen de gemeente terecht bij VC De Hilver, de volleybalvereniging van Hilvarenbeek/Diessen. Verschillende kinderen hebben de afgelopen jaren die overstap al gemaakt.

Samen met VC De Hilver organiseren we regelmatig activiteiten om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Wil je meer weten over het Circulatie Mini Volleybal, dan kun je terecht op de website van de NeVoBo: www.circulatie minivolleybal of op de site van Adrie Noy, de ontwikkelaar en promotor van het Circulatievolleybal: www.volleybalnederland.nl