• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Artikelen

Volleybalvereniging Bivoc

Geschreven door Ester Krieckaart-van de Wouw. Gepost in Sport.

 

Bivoc is de BIestse VOlleybal Club. De vereniging is in 1980 opgericht en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond, de NeVoBo.

www.nevobo.nl

Bivoc is de Biestse volleybal Club. Een club die staat voor sportiviteit, plezier en balvaardigheid in onze eigen kern.
Wij richten ons vooral op de jeugdleden in de basisschoolleeftijd. En er is ook een dames-seniorenteam actief dat deelneemt aan de recreantencompetitie welke plaats vindt in de sporthal T-kwadraat in Tilburg.
Als club zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond, de NeVoBo.

Jeugdvolleybal:
De Bivoc-jeugd speelt Cool Moves Volley (CMV). Dit is een dynamische volleybalvorm waarin kinderen op verschillende niveaus het volleybalspel aangeleerd krijgen. CMV geeft een goede basis in balvaardigheid en leert het kind in een team te spelen.
Er wordt wekelijks getraind op maandagavond in de gymzaal van 't Gebint. Dit is de multifunctionele accommodatie in Biest-Houtakker. Daarnaast nemen we deel aan regionale competitiewedstrijden.

Wil je meer weten over Cool Moves Volley dan kan je terecht op de website van de NeVoBo of volleybalnederland.nl. Ben je op zoek naar een leuke teamsport voor je kind neem dan contact met ons op of kom kijken naar onze training.


Voorzitter: Marieke Willems e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Ester Krieckaart e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Ester Vingerhoets e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.