Skip to main content
Bloemen voor Marian en Goud voor Wim
Geschreven door: Antoon van de Sande

Bloemen voor Marian en Goud voor Wim


Tijdens de vrijwilligersavond van SVSos om 3 mei j.l. werden dorpsgenoten Marian van de Sande en Wim van de Biggelaar in het zonnetje gezet voor hun verdiensten.

Bloemen voor Marian
Tijdens de vrijwilligersavond van SVSOS op 3 mei j.l. is stil gestaan bij het feit, dat Marian van de Sande als sedert 1984 -dus ruim 40 jaar – de wasbeurten voor tenues van de elftallen van SVSOS verzorgt. Daarbij heeft zij naar eigen zeggen al wel drie wasmachines versleten. Voorzitter Peter Vingerhoets honoreerde dit bijzondere staaltje vrijwilligerswerk van Marian waarbij haar man Jos telkens voor het transport van de tenues zorgde met een welverdiende dinerbon en een mooie bos bloemen. Natuurlijk ontbrak het applaus van de aanwezige vrijwilligers ook niet !

Goud voor Wim
Op de vrijwilligersavond van 3 mei j.l. was Betty Schelle van de KNVB aanwezig om aan Wim van den Biggelaar de gouden bondsspeld te overhandigen. Wim heeft deze speld toegekende gekregen voor al zijn verdiensten voor SVSOS waarbij ook uitdrukkelijk werd vermeld dat hij niet alleen op sportief maar ook op maatschappelijk vlak zeer actief geweest was en nog is. Verwezen werd o.a. naar zijn voorzitterschap van het Belangen Orgaan Biest-Houtakker, zijn activiteiten bij het Gilde en ook in de lokale politiek. Al met al een zeer verdiende beloning die vergezeld ging van een mooie oorkonde en bloemen voor zijn partner.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?