Skip to main content
Over Hilverglas en Hilverstroom
Geschreven door: Coöperaties Hilverglas en Hilverstroom

Over Hilverglas en Hilverstroom


Een hoogwaardige glasvezelverbinding, zowel in onze kern als in het buitengebied. Dat is de ambitie van Hilverglas. Zodat werken, studeren, recreëren maar zeer zeker ook zorg op afstand mogelijk is. Of je nu midden in het dorp woont, of een paar kilometer daarbuiten.

Aanvankelijk hadden we eind mei in gedachten om het hierover te hebben met onze inwoners. Door recente ontwikkelingen stellen we het echter een paar weken uit. Medio juni nodigen wij alle inwoners uit voor een bijeenkomst waarin de vrijwilligers van Hilverglas meer vertellen over de voordelen van glasvezel. Binnenkort meer hierover op deze website.

 

HILVERSTROOM START EEN NIEUWE ZONNEPLANELENACTIE

Op donderdag 6 juni a.s. start coöperatie Hilverstroom een nieuwe zonnepanelenactie. Bij de succesvolle eerste zonnepanelenactie van de coöperatie in 2012 werd de inwoners van de gemeente Hilvarenbeek de mogelijkheid geboden om via de coöperatie eenvoudig en voordelig zonnepanelen aan te schaffen. Via deze eerste zonnepanelenactie werden op 14 locaties gemiddeld 15 panelen geplaatst, ruim 200 panelen dus, die samen jaarlijks 49.000 kWh leveren.
Ook bij deze tweede actie biedt de coöperatie kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen aan. Er is weer een goed totaalpakket samengesteld (de beste zonnepanelen en omvormers met prijs- en kwaliteitsgarantie) en gezorgd voor vakkundige installateurs. De zomer staat voor de deur, de prijs van zonnepanelen gaat stijgen en de subsidieregeling is nog steeds van kracht. Kortom hét moment om in te stappen.
 
Hoe kunt u meedoen?
 
Om van deze actie te kunnen profiteren dient u lid te zijn van de Coöperatie Hilverstroom. Dit kunt u nu direct doen of het combineren met uw aanmelding voor plaatsing van zonnepanelen. De coöperatie stuurt vervolgens een erkend installateur waar zij mee samenwerkt langs. Deze bekijkt en bespreekt de mogelijkheden met u. Als u kiest voor zonnepanelen via Hilverstroom, sluit de coöperatie met u een overeenkomst voor de plaatsing.
Lid van de coöperatie wordt u door een certificaat te kopen van € 250. Dit certificaat behoudt zijn waarde en geeft u o.a. stemrecht binnen de coöperatie.
Meer weten? Kijk op www.hilverstroom.nl.
 
Kom naar de bijeenkomst waarbij wij u meer informatie zullen geven en uw vragen kunnen beantwoorden.
Donderdag 6 juni, 20.00 uur, CC Elckerlyc, Koestraat, Hilvarenbeek.
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?