Skip to main content
Weekend sentiment zoekt uw leukste foto’s uit ’50 tot ’80
Geschreven door: Lennart de Graaf

Weekend sentiment zoekt uw leukste foto’s uit ’50 tot ’80


klassefoto

Het zomerseizoen is, met temperaturen van rond de 30 graden, nu officieel aangebroken. Tijd dus om de vakantiekoffer van zolder te halen, een nieuwe fles zonnebrand te kopen, maar ook …. om in de agenda op 10 en 11 september te noteren dat u weer terug moet zijn van uw vakantiebestemming …. immers …. dan vindt de 2e editie van het Weekend Sentiment plaats.

Wat exact het programma van het weekend dit jaar zal zijn, is nog niet 100% duidelijk. Wel is duidelijk, dat de zaterdag wederom in het teken zal staan van de Biestse tafelvoetbalkampioenschappen (inschrijven kan al bij Toine Smolders) en dat deze wordt gevolgd door ‘den ouwerwetse plaotenaovond’.

Voor de vrijdagavond verandert het programma echter flink. Het idee is om dan een ’tijdreis’ te gaan maken van de jaren 50 tot eind jaren 70. Eén van de elementen daarbij is dat foto’s uit die tijd getoond gaan worden met daarop de Biest of Biestenaren. Het Weekend Sentiment team is al druk bezig met het verzamelen van de foto’s maar kan zeker nog meer foto’s gebruiken. De enige eis die wordt gesteld aan de foto’s is, dat ze ofwel in de Biest genomen moeten zijn of dat de foto Biestenaren moet tonen in de periode van 1950 tot 1980. Het ‘historisch belang’ van de foto doet er dus niet toe … ook dat vakantiekiekje van ‘de biest aan zee’, de buurtbarbeque of het avondje stappen bij d’n Bolck passen prima. Heeft u dus nog Biestse foto’s die niet mogen ontbreken op het 6×4 meter grote scherm? Lever ze dan aan bij Lennart de Graaf (Akkerstraat 12a) of Bart van Kollenburg (Biestsestraat 120). Vermeld altijd uw naam en adres op de foto’s, zodat deze na digitaliseren, bij u terug bezorgd kunnen worden.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?