Skip to main content
Centrumplan in commissie overleg
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen namens Belangen Orgaan Biest

Centrumplan in commissie overleg


In het artikel van donderdag 3 februari schrijft het Brabants Dagblad over een krappe planning voor het centrumplan van Biest-Houtakker. De iDOP werkgroepleden zijn zich daar terdege van bewust.

Maar een deadline zorgt er ook voor dat we scherp blijven en hard werken om de wensen van de inwoners werkelijkheid te zien worden. Woensdag 9 februari behandelt commissie Welzijn het voorstel van het college aan de raad om in te stemmen met de plannen van Biest-Houtakker.

Natuurlijk maken we gebruik van het spreekrecht in dit overleg, om onze plannen kracht bij te zetten, al zijn diverse leden van de commissie reeds overtuigd op 18 november 2009 toen we met zo’n 100 inwoners aanwezig waren bij de commissievergadering.

Behalve het agendapunt iDOP Biest-Houtakker, staan er diverse andere punten op de agenda van de commissie welke terug te vinden zijn op de website van Gemeente Hilvarenbeek.

We willen met een ruime vertegenwoordiging van de Biestse bevolking aanwezig zijn, aanstaande woensdag. Bent u er bij? Geef het even door via deze link: idopincommissievergadering.

De vergadering vangt aan om 19:30 uur in het Gemeentehuis van Hilvarenbeek.

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?