Skip to main content
T’is Pasen

T’is Pasen


Pasen is een feest met een belangrijke boodschap: Jezus’  lijden, sterven en zijn opstanding. Na de dood volgt nieuw leven, na donker wordt het licht. Dit feest van leven na de dood staat ook als voorbeeld voor de Biestse geloofsgemeenschap. Op 9 juni a.s. is er in de H. Antonius van Paduakerk een allerlaatste viering, maar daarna gaat de Werkgroep (behoud) Biestse Geloofsgemeenschap verder. U hebt daarover al kunnen lezen in het Brabants Dagblad van 7 maart j.l.

Vanaf het moment dat onze kerk voor vieringen gesloten is, houdt de Werkgroep Geloofsgemeenschap Biest-Houtakker voor alle belangstellenden om de veertien dagen op zaterdagavond om 19.00 uur een viering, waarbij u de gelegenheid hebt om biddend en zingend bijeen te komen, elkaar te bemoedigen en waar nodig te troosten en samen blijdschap te delen met de verhalen uit de Bijbel in volgorde van het kerkelijk jaar als richtsnoer.

De eerste bijeenkomst is gepland op zaterdag 22 juni 2013 om 19.00 uur in De Gemeynt. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee met ons en met andere aanwezigen wat napraten.

Hebt u nog goede ideeën, materialen of persoonlijke bijdragen voor de vieringen die de Werkgroep gaat organiseren, neem dan contact op met één van de werkgroepleden.

In het licht van Pasen wensen wij u een Vrolijk of Zalig Pasen.

Werkgroep Geloofsgemeenschap Biest-Houtakker,

Cees van Hoof, Corrie Priems, Theo de Graaf, Annie van de Wouw

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?