Skip to main content
Vacature Dorpsondersteuner Biest-Houtakker
Geschreven door: Lennart de Graaf

Vacature Dorpsondersteuner Biest-Houtakker


riawebsite.jpgWie de HIlverbode deze week gelezen heeft, heeft wellicht met lichte verbazing gekeken naar de vacature die daar te vinden was. Volgens de advertentie was Biest-Houtakker op zoek naar een nieuwe beheerder voor café Ome Toon. Dit blijkt echter een gevalletje ‘fake news’ dat is ontstaan door een menselijke fout. Er is wel degelijk een vacature, maar wel voor een totaal andere fuctie: die van dorpsondersteuner. 

Al 8 jaar wordt die rol vervuld door Ria van de Wiel, maar Ria zal per 1-1-2023 gaan stoppen. Op de afgelopen jaarvergadering van de coöperatie kondigde Ria zelf aan dat ze het tijd vind om het stokje over te dragen. En dat zal nog niet zo simpel zijn, want voor de job van dorpsondersteuner moet je stevig in de schoenen staan, een goed inlevingsvermogen hebben in de verschillende problematieken die spelen bij dorpsgenoten en moet je uiteraard een aanpakker zijn. Een pittig klusje, maar wel één dat volgens Ria ook enorme voldoening kan geven. 

Ben of ken jij iemand die geschikt zou zijn om onze nieuwe Biestse dorpsondersteuner te worden? Bekijk dan zeker onderstaande vacaturetekst. 

Vacature Dorpsondersteuner

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?