Skip to main content
Thema-avond over mantelzorg
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Thema-avond over mantelzorg


Op woensdagavond 13 december aanstaande organiseert de Werkgroep Zorg van Coöperatie Biest-Houtakker een interessante, maar ook vermakelijke avond over en voor mantelzorgers. We starten de avond met een korte inleiding door een spreker met veel ervaring omtrent het onderwerp mantelzorgen. Daarna zal Pythia Winia de aanwezigen meenemen in het theaterstuk ‘Zorgeloos’. De vraag ‘Wie zorgt er voor de mantelzorger’ staat hierin centraal.
Tal van knellende zaken rondom de mantelzorger worden duidelijk. Met humor komt een herkenbaar en soms confronterend beeld van de mantelzorger aan de orde. Omstreeks 21:30 uur willen we de avond afsluiten met naborrelen in het café. Zowel Pythia als de leden van de Werkgroep Zorg (ook dorpsondersteuner Ria van de Wiel) zijn dan aanwezig voor vragen, of gewoon voor een goed gesprek. Mantelzorgers zullen veel herkennen tijdens deze avond, maar we nodigen nadrukkelijk ook andere geïnteresseerden uit. Bijvoorbeeld vrienden van mantelzorgers. Wees welkom!
Wil je meer weten over de theatermaker? Neem alvast een kijkje op de website van Pythia Winia: www.pythiawinia.nl

De avond start om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur staan koffie en thee voor u klaar bij Café Ome Toon (Biestsestraat 38c Biest-Houtakker).

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?