Skip to main content
Personeelsuitje Ome Toon

Personeelsuitje Ome Toon


logo ome toonVrijwilligers hebben wij in alle soorten en maten. Dagelijks, wekelijks, met evenementen, voor de techniek, voor de inrichting, voor de sneeuw of gewoon voor de gezelligheid. Stuk voor stuk allemaal geweldige talenten waar Ome Toon zijn succes aan te danken heeft.

Op vrijdag 6 maart om 17:00 sluit Ome Toon dan ook voor een avond zijn deuren om met de vaste horeca vrijwilligers, hiermee bedoelen we onze medewerkers die wekelijks vaste diensten draaien achter de bar en hier geen vergoeding voor ontvangen op personeelsuitje te gaan om de fooienpot op te maken. Deze toppers inmiddels bijna 30 stuks, staan elke week, vele al bijna een jaar (15 maart) met veel frisse energie klaar voor de vele wandelaars, kaarters, biljarters en overige Biestenaren. en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit wil niet zeggen dat wij al onze andere vrijwilligers vergeten, hier wordt een mooie feestavond voor georganiseerd komend jaar.  

Wil jij ons team komen versterken kan dit natuurlijk altijd, loop even binnen bij Ome Toon of neem contact op met Rina van de Heuvel.

Groeten Team Ome Toon 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?