Skip to main content
lees-ach-ter-stand in Biest-Hout-ak-ker?
Geschreven door: de websiteredactie

lees-ach-ter-stand in Biest-Hout-ak-ker?


Het zou slecht gesteld zijn met de leesvaardigheid van onze Biestse kinderen. Zo schreef het Brabants Dagblad vorige week, naar aanleiding van een update door een ambtenaar in de commissievergadering. Die informatie klopte weliswaar, maar is jaren geleden al vertaald naar actie. Yvonne Mutsaers (directeur basisschool Antonius) was dan ook verbaasd en teleurgesteld dat de positieve resultaten die bij onze kinderen merkbaar zijn niet werden genoemd.

Gelukkig nam de krant de moeite om naar het verhaal van Yvonne te luisteren en schreef daar een helder artikel over in de editie van zaterdag 29 september. Een artikel waarin duidelijk werd dat de ondernomen acties in alle kernen van Hilvarenbeek merkbaar zijn. En voor Biest-Houtakker resulteerden ze zelfs in de beste Cito score van de gemeente !

Bovendien wordt er niet pas op de basisschool aandacht aan besteed. Onze peuters kunnen sinds kort weer terecht bij het bibliopunt, waarover Jacqueline Leijten onlangs een artikel schreef op deze website.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?